Академічну спільноту УІПА запрошують на стажування до ЗВО Сербії

 

Академічну спільноту Української інженерно-педагогічної академії запрошують взяти участь у конкурсі на здобуття однієї з стипендій на стажування на будь-якому з факультетів сербських університетів на 2022/2023 навчальний рік.

Мінімальний термін стажування – 3 місяці, максимальний – 12. 

Перелік необхідних документів:

анкета (англійською мовою);

− автобіографія з мотиваційним листом англійською мовою (максимум одна сторінка формату А4);

− копія перекладеного і нотаріально засвідченого документа про здобутий попередній освітній (освітньо-науковий) ступінь і додатка до нього;

− довідка про підтвердження свого статусу від закладу освіти з неофіційним перекладом її на англійську мову та копію перекладеної та завіреної академічної довідки (витяг із залікової книжки) для студентів, що навчаються;

− 2 рекомендаційних листи (англійською мовою);

− згода сербського закладу вищої освіти на прийом кандидата на стажування (заявка подається виключно до закладу вищої освіти, засновником якого є Республіка Сербія);

− копія першої сторінки українського закордонного паспорта;

− медична довідка (зроблена не пізніше 6 місяців), яка підтверджує, що кандидат не хворіє на інфекційні хвороби (включаючи тест на ВІЛ). 

Стипендія включає безкоштовне:

− навчання;

− проживання та харчування в студентських інституціях;

− віза;

− визнання дипломів про середню освіту;

− визнання дипломів про вищу освіту.

Також буде надано базове медичне страхування відповідно до законодавства і міжнародних договорів та стипендія в розмірі 15 000 динар щомісяця.

Заявки приймаються до 10 червня. 

МОН прийматиме заявки (заповнена анкета та необхідні документи) в електронному та паперовому форматах. Неповний пакет документів не береться до розгляду.

В електронному форматі скановані PDF-документи необхідно надіслати на електронну адресу МОН Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., зазначивши в темі листа «Стажування в Сербії 2022».

Поштова адреса: пр. Перемоги, 10, 01135, Київ, Україна,

Міністерство освіти і науки України,

Управління міжнародного співробітництва та протоколу.

Примітка: «Стажування в Сербії 2022».