Конкурсний відбір на додаткові грантові можливості Нідерландської дослідницької ради (NWO) для науковців УІПА

 

Науковці в Україні мають можливість співпрацювати з науковцями Королівства Нідерландів. Таким чином, вони можуть продовжувати свою наукову кар’єру в складних умовах, взявши участь у конкурсі «Конкурсний відбір на додаткові грантові можливості NWO для українських вчених: Партнерська ініціатива NWO-НФДУ» 2023 року.

Головною метою є стимулювання онлайн участі кваліфікованих дослідників з України в поточних проєктах NWO та розширення їхньої професійної мережі в нідерландській дослідницькій спільноті. Команда проєкту NWO може надавати консультаційну та інформаційну підтримку.

Максимальний бюджет одного гранту для українського виконавця складає максимум 25 000 євро. Одна українська установа може розраховувати максимум на один грант в межах цієї ініціативи.

Подаються заявки виключно нідерландським керівником проєкту тільки через систему онлайн-заявок ISAAC.

Заявки можна подавати в будь-який час починаючи з 11 вересня 2023 року. Кінцевий термін подачі заявок – 8 квітня 2024 року.

Заявки мають надійти до NWO принаймні за 2 місяці до запланованого початку участі українського партнера в поточному науково-дослідному проєкті, який фінансується NWO.

Дізнатись більше ви можете за посиланням