Спільноту УІПА запрошують на онлайн захід «Ярмарка Вакансій 2023: Робота Є!»

 

За ініціативи Громадської організації «Маріупольська Спілка Молоді» та за сприяння Державного центру зайнятості у межах програми «Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес» відбудеться онлайн захід «Ярмарка Вакансій 2023: Робота Є!».

На Ярмарок Вакансій 2023 запрошено роботодавців з найбільш привабливих галузей для працевлаштування, щоб якомога більше людей різних професій та вікових груп, змогли отримати запрошення на роботу.   

На Ярмарку буде представлено:

  • Бізнес у сфері ІТ та комунікацій, що займається розробкою цифрових продуктів, таких як мобільні ігри, програми та рішення в галузі цифрової безпеки. Також компанії, що надають послуги зв'язку, такі як мобільні оператори та інтернет провайдери.
  • Бізнес у сфері обслуговування та технічних напрямків, включаючи готельну, ресторанну галузі, мережі роздрібної торгівлі, банки, підприємства, що виробляють та ремонтують різне устаткування, металургійні та інші підприємства технічної галузі.
  • Міжнародні компанії, що презентують вакансії, на яких можлива віддалена робота.

Онлайн захід відбудеться 30 серпня з 11.00 до 14.00.

Під час онлайн зустрічі, представники роботодавців з цих галузей розкажуть про умови роботи, відкриті вакансії, політику своїх компаній та вимоги до кандидатів.

Зареєструватись на участь в онлайн заході "Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!"