Кембриджський курс англійської мови Empower безкоштовно відкрито для студентів та викладачів УІПА

 

Empower – це багаторівневий популярний курс, призначений для молоді та дорослих (приблизно від 16 років), узгоджений із CEFR з рівнями від A1 до C1 для загальної та академічної англійської мови як другої мови. Курс використовується при вивченні англійської мови з викладачем.

В межах партнерства з Cambridge University Міністерства освіти і науки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України реалізована модель доступу для закладів вищої освіти до кембриджського курсу Empower.

Доступ українським закладам освіти, включно з мовними школами та курсами, до використання курсу надається безкоштовно через зареєстрованого представника закладу. Від Української інженерно-педагогічної академії цим представником є доцент кафедри іншомовної підготовки, європейської інтеграції та міжнародного співробітництва Шапаренко О.В. в якостіт Moodle Coordinator.

Спільнота УІПА виявила зацікавленість у проходженні курсу, з огляду на це для категорії Української інженерно-педагогічної академії наданий доступ, де розміщені копії курсів, рівні яких було відмічено, як потрібні, при заповнені форми. Доступні рівні для співробітників та студентів УІПА – В1, В2, С1.

Курси, до яких надано доступ закладам освіти, є копіями оригінального курсу Empower, за виключенням модулю оцінювання. Також надається діагностичний модуль, який допомагає визначити, до якої групи за рівнем володіння англійською мовою за CEFR доцільно віднести особу, яка вивчатиме мову за допомогою курсу Empower.

Станом на сьогодні зареєстровано 28 викладачів УІПА, які бажають пройти даний курс та підвищити свій рівень володіння англійською мовою.

Всі бажаючі наразі ще можуть долучитись для проходження курсу, зареєструвавшись тут та надати інформацію координатору від УІПА Шапаренко О.В. +38 097 277 64 21, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Кінцевий термін зарахування на курс до 10 вересня 2023 р. 

Детальна інформація про курс