Студентка технологічного факультету УІПА виборола почесне III місце у конкурсі молодих дизайнерів Start Fashion 2019

 В рамках проекту «KharkivFashion 2019» 21 березня на арт-заводі «Механіка» пройшов фінал Всеукраїнського конкурсу «StartFashion», в якому взяли участь 35 молодих дизайнерів з усієї України. Всього на проект було подано 133 заявки з 18 регіонів України.

Українська інженерно-педагогічна академія була представлена на фінальних показах колекцією студентки технологічного факультету Саєнко Катерини.

 

 

 

В рамках проекту «KharkivFashion 2019» 21 березня на арт-заводі «Механіка» пройшов фінал Всеукраїнського конкурсу «StartFashion», в якому взяли участь 35 молодих дизайнерів з усієї України. Всього на проект було подано 133 заявки з 18 регіонів України. Проект «KharkivFashion» організований Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів за ініціативою громадської організації «Харківський кластер легкої промисловості та дизайну» під патронатом Харківського міського голови.

Українська інженерно-педагогічна академія була представлена на фінальних показах колекцією студентки технологічного факультету Саєнко Катерини.

Конкурс молодих дизайнерів «StartFashion» проходив у шести номінаціях:

1. «StreetFashion» (колекції одягу prêt-a-porte, розроблені для повсякденного використання).

2. «NationalStyle» (колекції за народними мотивами будь-якої країни світу).

3. «DeLuxe» (одяг для урочистих подій, вечірні сукні).

4. «EcoStyle» (колекції одягу з вторинних матеріалів).

5. «Semicouture» (конкурс одного костюма, цілісного художнього образу).

6. «FreeStyle» (колекція одягу у вільному стилі).

На фінальних показах Саєнко Катерина представила свою колекцію жіночого одягу «Way to dream» в номінації «DeLuxe» та зайняла з нею почесне 3 місце.

Вітаємо Катерину та бажаємо їй натхнення та подальших творчих успіхів!