Вітаємо нашу студентку, лауреатку Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з української мови, літератури

 Вітаємо студентку факультету економічних, управлінських та освітніх технологій Лотоцьку Єлизавету, яка стала переможницею в секції з української мови, одержавши диплом ІІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з української мови, літератури (з методикою їх викладання).

 

 

 

 

 

Студентка групи ДЕУ-ПОСо16+ПОТов16 факультету економічних, управлінських та освітніх технологій Лотоцька Єлизавета взяла участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з української мови, літератури (з методикою їх викладання), який проходив 4-5 квітня в Уманському державному педагогічному університеті ім. П. Тичини. За результатами підсумкової науково-практичної конференції, під час якої учасники й учасниці конкурсу виступали з доповідями-презентаціями основних положень та результатів своїх досліджень, Єлизавета стала переможницею в секції з української мови, одержавши диплом ІІІ ступеня.

Вітаємо Єлизавету Лотоцьку та її наукового керівника, доцентку кафедри філософії, українознавства і політології Чуєшкову Оксану Володимирівну.