Виїзний День відкритих дверей. Мерефа

 17 квітня 2014 року в приміщенні Мереф'янської загальноосвітньої школи № 6 відбувся виїзний День відкритих дверей Української інженерно-педагогічної академії. З випускниками шкіл міста Мерефи та Рокитнянського професійного аграрного ліцею зустрілися провідні викладачі академії.

   

17 квітня 2014 року в приміщенні Мереф'янської загальноосвітньої школи № 6 відбувся виїзний День відкритих дверей Української інженерно-педагогічної академії. З випускниками шкіл міста Мерефи та Рокитнянського професійного аграрного ліцею зустрілися провідні викладачі академії. У зустрічі взяли участь близько 100 учнів.

Викладачі академії ознайомили учасників зустрічі зі специфікою навчання в УІПА, переліком спеціальностей, за якими проводиться підготовка студентів в академії, з перевагами інженерів-педагогів при працевлаштуванні, правилами прийому на навчання.

Перед школярами виступили колективи художньої самодіяльності академії. Студенти, учасники колективів художньої самодіяльності, відповіли на запитання школярів стосовно особливостей студентського життя в академії.

Після завершення концерту було проведено опитування запрошених з метою виявлення їхніх намірів щодо подальшого навчання.