Засідання круглого столу в рамках Erasmus+ проєкту Жан Моне EDETMS

 

Організатори курсу «Європейський досвід експертизи товарів у митній справі», який проходить в рамках Jean Monnet № 101127747 — EDETMS — ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH «European concept of dynamic regulation and coordination of examination of goods in customs affairs» / «Європейська концепція динамічного регулювання та координації експертизи товарів у митній справі» провели 30 травня засідання круглого столу, де підвели підсумки щодо ефективного вирішення питань з даного напрямку.

Учасників та організаторів заходу привітали проректор УІПА, д.пед.н. проф. Марина ВАСИЛЬЄВА, керівник постійно діючої робочої групи з інтернаціоналізації та проєктної діяльності Роман НЕСТЕРЕНКО та директор Державного центру підтримки підприємництва Харківської обласної ради Григорій ПАНАЙОТОВ, побажали подальших успіхів у реалізації даного проєкту.

На заході виступили: керівник проєкту, д.е.н., проф. Вікторія ЧОБІТОК, к.т.н., доц. Аліна ПАК, к.хім.н., доц Тетяна ЧОРНА та к.т.н., доц. Марина ЧУЙКО. Було підведено підсумки проведеного курсу «Європейський досвід експертизи товарів у митній справі», та урочисто вручено учасникам проєкту сертифікатами на 6 кредитів ECTS (180 год).

Висловлюємо щиру вдячність всім, хто брав активну участь у курсі проєкту, та особливу подяку висловлюємо представництву Jean Monnet за можливість здобути цінний досвід у напрямку проведення експертизи товарів у митній справі країн ЄС.

Бажаємо подальших успіхів та перемог!