Оголошуємо відбір кандидатів на змішаний курс інтенсивного навчання в Університеті Вісмара (Німеччина) в рамках ERASMUS+ проєкту BIP щодо впровадження комплаєнс-менеджменту

 

Бізнес-школа Університету Вісмара та Центр інноваційних освітніх технологій, міжнародних зв’язків та академічної мобільності (далі – Центр ІОТМЗАМ) Української інженерно-педагогічної академії оголошує про старт конкурсного відбору представників професорсько-викладацького складу Академії на курс змішаного інтенсивного навчання «Механізми впровадження універсальних теоретичних і практичних підходів до навчання комплаєнс-менеджменту в університетах Європейського Союзу та України».

Курс реалізується в рамках ERASMUS+ проєкту BIP «Механізми впровадження універсальних підходів до навчання комплаєнс-менеджменту».

Програма курсу передбачає змішаний формат навчання, що поєднує онлайн-заняття та 5-ти денний навчальний візит до Німеччини.

Участь у тренінгу можуть взяти викладачі, які:

- є співробітниками Української інженерно-педагогічної академії;

- мають диплом магістра або науковий ступінь кандидата (доктора філософії, доктора) з економічних, педагогічних або психологічних наук;

- займаються дослідженням проблематики комплаєнс-менеджменту, ризик-менеджменту, бізнес-етики;

- мають високий рівень мотивації щодо покращення професійної підготовки викладачів та співпраці зі стейкхолдерами на інституційному та/або національному рівнях;

- володіють англійською мовою на рівні не нижче В2;

- відповідають вимогам щодо в’їзду в Німеччину.

Остаточне рішення щодо відбору кандидатів приймає приймаючий університет.

Реєстраційна форма кандидатів 

Реєстрація триває до 23 лютого. 

УВАГА! У випадку підтвердження попереднього відбору від Університету Вісмару кандидати мають підготувати такі документи (англійською мовою):

- резюме;

- мотиваційний лист.

Ці документи в електронному вигляді надаються до Центру ІОТМЗАМ Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Остаточне рішення щодо участі у курсі кандидати отримають на свої електронні пошти.