Студентство УІПА запрошують долучитись до онлайн навчального курсу «Азбука формування спільної проєктної діяльності на місцевому рівні»

 

Громадська організація Агенція Європейських Інновацій (ГО АЄІ) разом з партнерами запрошує студентів Української інженерно-педагогічної академії пройти онлайн навчальний курс «Азбука формування спільної проєктної діяльності на місцевому рівні», який підготовлено в рамках  проєкту “Що треба знати і вміти для успіху у програмах ЄС ”.

Мета курсу:

Сформувати комплексні знання використання підходів проєктного менеджменту для розвитку громад та організацій України в контексті долучення коштів грантових програм ЄС. Навчитися використовувати інструменти проєктного управління для формування проєктів та програм відбудови та розвитку України.

Курс складається з чотирьох онлайн модулів та нескладних практичних завдань. Активні учасники курсу отримають сертифікат за умови виконання залікового завдання.

Цільові групи цього курсу:

  • Представники ОМС України;
  • Організаціям громадянського суспільства, які підтримують розвиток Україні та хочуть навчитися брати участь у Європейський грантових програмах.
  • Дослідницькі та освітні установи, які хочуть долучитись чи ініціювати реалізацію практичних проєктів на місцевому рівні;
  • Бізнес асоціації, кластери та інші бізнес об’єднання, які готові допомагати розвитку місцевих територій 

Реєстрація за посиланням