Міжнародна наукова конференція «Економіка і менеджмент: сучасні трансформації в епоху глобалізації»

 Запрошуємо науковців, аспірантів, студентів і провідних фахівців в галузі економіки та суміжних дисциплін взяти участь у Міжнародній науковій конференції на тему: «Економіка і менеджмент: сучасні трансформації в епоху глобалізації», яка відбудеться у дистанційній формі 24 березня 2017 р. на базі кафедри менеджменту в Університеті Клайпеди, Литва.

 

Запрошуємо науковців, аспірантів, студентів і провідних фахівців в галузі економіки та суміжних дисциплін взяти участь у Міжнародній науковій конференції на тему: «Економіка і менеджмент: сучасні трансформації в епоху глобалізації», яка відбудеться у дистанційній формі 24 березня 2017р. на базі кафедри менеджменту в Університеті Клайпеди, Литва.

Матеріали приймаються до 24 березня 2017р.

Учасники конференції матимуть можливість презентувати збірник матеріалів і сертифікат як підтвердження участі у міжнародній конференції. Сертифікат може вважатися документом, який підтверджує міжнародний досвід кандидата на отримання звання доцента та професора відповідно до нового Порядку затвердження рішень про присвоєння вчених звань в Україні.

Більш детальна інформація в Інформаційному буклеті