Семестрове навчання за обміном для студентів УІПА в ЗВО-партнері Шмалькальденському університеті Тюрінгія (Німеччина)

 

Студентство Української інженерно-педагогічної академії запрошують на семестрове навчання за обміном (академічна мобільність) в ЗВО-партнері – Шмалькальденському університеті прикладних наук SUAS (Німеччина).

Студенти можуть обрати будь-які дисципліни з каталогу міжнародних англомовних дисциплін таких факультетів:

- інженерна електрика;

- інженерна механіка;

- комп`ютерні науки;

- економіка та бізнес;

- юридичний бізнес.

Каталог курсів .

Літній семестр у SUAS починається 1 квітня 2022 року.

Лекції триватимуть до 15 липня 2022 року, екзамени – до 6 серпня 2022 року.

Студентам потрібно сплатити одноразовий семестровий внесок у розмірі 130 євро для зарахування, з яких університет передасть 100% студентській спілці та студентським зборам. Після цього кожен отримує квиток на безкоштовний громадський транспорт по всій Тюрінгії.

Студентам пропонується проживання в одному з гуртожитків SUAS (платно). Кількість місць обмежена. Якщо гуртожиток повністю заповнено, представництво університету допоможе знайти доступні квартири поблизу кампусу для проживання протягом семестру.

Протягом семестру за кордоном в Шмалькальденському університеті прикладних наук ви зможете безкоштовно пройти курси німецької та/або англійської мов, відповідно вашого рівня.

З усіма запитаннями ви можете звертатись до Центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зв`язків та академічної мобільності, 101 кімн./гол.к., Пн-Пт з 9:00 до 17:00.

Дедлайн подачі заявок на участь 19 листопада.

 

Інформаційний лист