Представники УІПА провели тренінг у рамках спільного україно-чеського проєкту на базі ХОЦСС

 

Представниці кафедри практичної психології Української інженерно-педагогічної академії у рамках співпраці з Харківським обласним центром соціальних служб 26 червня провели на їх базі спецтренінг «Інновації в освіті. Профілактика синдрому вигорання: актуальні стратегії та інструменти. Ціннісні орієнтири».

Тренери: доцентка кафедри практичної психології Наталія КУЧЕРЕНКО, асистентки кафедри практичної психології Маргарита ЛАДИКА та Катерина АБАКУМОВА, здобувачка вищої освіти кафедри Ольга КАЙДАЛОВА.

Даний тренінг мав на меті поділитись з працівниками соціальної сфери Харківщини набутим досвідом та знаннями, які отримали представники проєктної команди УІПА в рамках проходження міжнародного стажування «Інновації в освіті, впровадження знань у підготовку майбутніх вчителів» в рамках реалізації спільного україно-чеського проєкту Університету Масарика (м. Брно, Чеська Республіка) «Зміцнення можливостей українських академічних працівників в інноваційній педагогічній та психологічній освіті та дослідженнях». Проєкт підтримано з ресурсів Міністерства закордонних справ Чехії в межах співпраці з розвитку, що впроваджується за кордоном.

За матеріалами інтенсивної програми стажування наші представниці поділились корисними знаннями, отриманими від чеських професорів, а також провели низку цікавих та корисних практичних вправ: «Знайомство», «Світ моїх цінностей», матриця Ейзенхауера, «Баланс цінностей», «Кошик сміття», а також цікаві активності «Енерджайзер» та «Долоні».