8-й тур «ФК Універ Парк Горького»

 Команда «Ліда Енергетик» представляє енергетичний факультет Української інженерно-педагогічної академії в турнірі «ФК Універ Парк Горького» і продовжує радувати нас перемогами.

 

 

Команда «Ліда Енергетик» представляє енергетичний факультет Української інженерно-педагогічної академії в турнірі «ФК Універ Парк Горького» і продовжує радувати нас перемогами.

Склад ФК «Ліда Енергетик» УІПА: Сергій Білик, Олексій Мовчанов , Маслик Віктор, Артур Гарніцин, Олександр Павлюк (капітан команди), Микита Жемчугов, Володимир Павлюк, Сергій Вишняков, Каменський Олексій.

6 тур. Відбувся матч «Ліда Енергетик» – «State 21». Гра була закінчена з рахунком 5:3. Голи були забиті Гарніциним А. – 2, Масликом В. – 1, Жемчуговим М. – 1, Павлюком О. – 1.

7 тур, звичайно, не показав хороший результат, зате показав хорошу гру. У цьому турі «Ліда Енергетик» зіграла з командою «4 кімнати», з рахунком 3:8. У нашій команді голами відзначилися: Вишняков С. – 2 , Каменський А. – 1.

Затягнуте хмарами небо, сирий вітер і зривається місцями дощ – парк ім. Горького зустрічав наших футболістів не дуже гостинною погодою. 8 тур турніру «ФК Універ Парк Горького» вразив з перших хвилин. 4.11.13 на полі зустрілися команди «Ліда Енергетик» і «Олімп». Розпочався матч. Енергетики відразу ж взяли м'яч під контроль. І вже через кілька хвилин після стартового свистка у ворота суперника було забито перший гол, нападаючим Гарніциним А. Цей гол додав нашій команді ще більше впевненості і 1-й тайм закінчився з рахунком 3:0 на користь «Ліди Енергетик». На другий тайм команда вийшла у піднесеному настрої, що не було дуже добре. І «Ліда» пропустила гол. Але і цього разу «Енергетики» миттєво відповіли, остаточно вбивши інтригу –  Білик С. (Воротар команди) оформив дубль. Матч закінчився. Обидві команди показали хороший футбол. Та «Ліда Енергетик» зіграла краще і перемогла. Рахунок говорить сам за себе 6:2. Голами відзначилися Вишняков С. – 1, Гарніцин А. – 3, Білик С. – 2.

Слід зазначити, цією перемогою команда багато в чому зобов'язана Віктору Радіонову – організатору турніру, який їх помітив і вирішив дати кілька порад з тактичної гри команди. Результат на обличчя.

  

Шахова турнірна таблиця

GorkyPark 3


 

Кращий бомбардир:Поживотько Олександр – 17 (Чотири кімнати).



Кращий бомбардир: Богданов Дмитро (Victory) – 16; Черепанов Роман(Єлектротранс) – 15.

Следуючу гру пропускає: Матвієнко Микита (Харів Galaxy) – 2ж.


 

Кращий бомбардир: Горленков Михайлло (United) – 15; Войцехович Аркадій (Bizlit.com.ua.) – 12.

Следуючу гру пропускає: Аббасов Заур (Старт Веселе) – 5 игр, 500грн.

 Прокидаючись вранці, хлопці поспішають на заняття, не забувши зібрати спортивну сумку з формою. Кожна гра – це чергова перемога над суперником, над собою, над обставинами. У такі моменти усвідомлюєш наскільки важливий командний дух, відчуття плеча товариша, підтримка колективу. Сьогоднішній результат став гарним подарунком всім уболівальникам і кращим подарунком голкіперу команди – Білику Сергію, якому 3-го листопада виповнилося 20 років. Показавши відмінну гру в захисті воріт , Сергій зміг відзначитися і при атаці воріт суперника, забивши 2 голи. Не кожна команда може похвалитися таким потужним голкіпером. Ми всі його сердечно вітаємо і бажаємо удачі, як у житті, так і на футбольному полі )) )).