На кафедрі «Харчових та хімічних технологій» пройшла студентська науково-практична конференція «Актуальні питання харчових технологій».
На кафедральну студентську науково-практичну конференцію було підготовлено 10 доповідей: 6 доповідей за технологіями харчових виробництв та 4 – щодо вдосконалення харчового та хімічного обладнання.
Краща доповідь Бершадського Б.В. була рекомендована для участі в академічній науково-технічній конференції.
У листопаді на кафедрі «Харчових та хімічних технологій» пройшла студентська науково-практична конференція «Актуальні питання харчових технологій».
На кафедральну студентську науково-практичну конференцію було підготовлено 10 доповідей: 6 доповідей за технологіями харчових виробництв та 4 – щодо вдосконалення харчового та хімічного обладнання.
Були відмічені доповіді:
1. Блонська Д.С., гр. ДТ-Х12, керівник ст. викл., к.т.н. Барсова З.В. «Дослідження вмісту нітратів в овочах та фруктах»;
2. Бершадський Б.В., гр. ДТ-Х12, керівник зав. каф., к.х.н. Александров О.В. «Дослідження впливу індивідуальних психофізіологічних факторів на вибір раціону харчування студентів-спортсменів»;
3. Босенко В.А., гр. ДТ-Х12, керівник ст. викл. Гонтар Т.Б. «Товарознавча оцінка молока та молочних продуктів»;
4. Гордієнко Ю.А., гр. ДТ-Х12, керівник доц., к.х.н. Цихановська І.В. «Дослідження впливу добавки липидо-магнетитової суспензії на процес окислення масла при багаторазової обробці»;
5. Хомяк Е.А., гр. ДТ-Х12, керівник ст. викл. Новосельцев О.О., асист. Кучеренко Н.С. «Дослідження змісту аскорбінової кислоти в овочах та фруктах».
Краща доповідь Бершадського Б.В. була рекомендована для участі в академічній науково-технічній конференції.