Конкурс «Кращий за професією. Кухар»

29 березня в актовій залі Української інженерно-педагогічної академії відбувся конкурс «Кращий за професією. Кухар», в якому взяли участь 4 команди.

Учасники конкурсу презентували себе, в якості домашнього завдання представили журі фруктовий пиріг, змагалися у знанні прислів’їв про їжу та мистецтві карвінгу, показали свої таланти в конкурсі «Кулінарний крокодил».

За рішенням журі, переможцями визначено в номінації «Найкраща презентація» команду Центру професійно-технічної освіти № 1 м. Харкова, в номінації «Знавці етнокулінарії» – команду Харківського професійного ліцею швейного і хутрового виробництва, в номінації «Найкраща композиція» – команду Харківського вищого професійного училища № 6, в номінації «Найкраща фірмова страва» – команду Української інженерно-педагогічної академії.