Відвідування відкритої лекції члена Вищої ради експертів Нідерландів

 12 жовтня студенти факультету економічних, управлінських та освітніх технологій групи ДЕУ-ПО14 з куратором Дем’яненко Т.І., деканом факультету Ярмош О.В., викладачами Бабенко К.Є. та Федоровою Ю.В. взяли участь у відкритій лекції члена Вищої ради експертів Нідерландів (PUM Netherlands Senior Experts) Mr. Wil van Bussel на тему «Vision of tourism development».

 

12 жовтня студенти факультету економічних, управлінських та освітніх технологій групи ДЕУ-ПО14 з куратором Дем’яненко Т.І., деканом факультету Ярмош О.В., викладачами Бабенко К.Є. та Федоровою Ю.В. взяли участь у відкритій лекції члена Вищої ради експертів Нідерландів (PUM Netherlands Senior Experts) Mr. Wil van Bussel на тему «Vision of tourism development», що була організована за сприяння Володимира Косенко (Ордовская слобода, Охрана. Харьков. «Каскад» Группа компаний) у КБС (Karazin Business School). Mr. Wil van Bussel у своїй доповіді окреслив основні передумови і фактори, що впливають на розвиток туризму, та напрями, за якими, на думку експерта, має розвиватися туристична галузь в Україні.

Присутні студенти і викладачі факультету економічних, управлінських та освітніх технологій УІПА із зацікавленістю слухали доповідь пана Буссела і наприкінці його виступу задали йому цікаві питання щодо перших враженнь від Харкова та України, про можливі перспективи розвитку туризму на Харківщині, про місця, які найбільш сподобалися експерту в ході перебування у нашому місті та під час подорожей Харківською областю.