Участь здобувачки кафедри МТП УІПА у проєкті EU STUDY DAYS

 

Цього року студентка 3 курсу кафедри маркетингу та торговельного підприємництва Анастасія ПИЛИПЧЕНКО взяла участь у проєкті EU Study Days.

«Це був неймовірний досвід, який я ніколи не забуду» – сказала Настя.

З 19 лютого по 8 квітня проходило навчання в онлайн-групі з іншими мотивованими та талановитими людьми з усієї України. Студенти мали можливість слухати лекції та брати участь у семінарах з провідними українськими та європейськими експертами з питань європейської інтеграції.

По закінченню онлайн-школи був проведений відбір двадцятки найкращих студентів, які взяли участь у офлайн-школі, до неї увійшла і наша студентка.

Офлайн-школа проходила у Львівському Національному університеті ім. Івана Франка з 25-29 квітня. За ці п’ять днів було прослухано багато лекцій стосовно Європейського Союзу. Лекції читалися не лише українськими лекторами, а й представниками інших країн, таких як, Німеччина та Литва.

Найголовнішим завданням даного заходу, була стратегічна гра – найцікавіша частина Школи. Мета цієї гри полягала в тому, що учасники мали поділитися на три команди: Європейська комісія, Україна та Країни-члени ЄС, ми повинні були змоделювати процедуру отримання Україною статусу кандидата в ЄС.

«Особисто я, була в команді «Україна», завдання нашої команди, полягали в тому, що нам потрібно було проаналізувати відповідність країни вимогам Європейської комісії і підготувати «запасний план» на «підстави» від країн-членів» – розповідає Анастасія.

29 квітня наша здобувачка офіційно стала випускницею EU Study Days і отримала сертифікати за участь в онлайн та офлайн-школі.

«На завершення хочу сказати, що найбільше мені сподобалося те, що EU Study Days – це не лише лекції та семінари. Це також можливість познайомитися з новими людьми, знайти друзів та розширити мережу контактів» – сказала Анастасія.

Пишаємося нашими студентами!

Бажаємо подальших успіхів!