Олімпіада в сфері інформаційних технологій «IT-Universe – 2013/14»

 Студенти факультету комп'ютерних технологій в управлінні та навчанні УІПА взяли участь у студентській Олімпіаді в сфері інформаційних технологій «IT-Universe – 2013/14».

За призові місця боролися 1130 студентів з 137 ВНЗ Азербайджанської Республіки, Республіки Білорусь, Республіки Казахстан, Російської Федерації та України.

 

 Студенти факультету комп'ютерних технологій в управлінні та навчанні УІПА взяли участь у студентській Олімпіаді в сфері інформаційних технологій «IT-Universe – 2013/14». Олімпіада була дуже представницькою: за призові місця боролися 1130 студентів з 137 ВНЗ Азербайджанської Республіки, Республіки Білорусь, Республіки Казахстан, Російської Федерації та України.

 

У національному фіналі конкурсу «Спортивне програмування» студент факультету комп'ютерних технологій в управлінні та навчанні УІПА Драгун Володимир посів призове місце.

З результатами національного фіналу в Україні Міжнародної студентської Олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-Universe – 2013/14» Ви можете ознайомитися тут: http://it-universe.org/Rez_NF