Зустріч студентів-економістів з підприємцями-практиками

 21 вересня відбулася зустріч, організована куратором к.е.н., доц. Чобіток В.І., студентів спеціальностей «Проф. освіта. Економіка» – група ДЕУ-Ек15-1, «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» група ДЕУ-ПТБ18мг та викладачів факультету ЕУОТ з підприємцями-практиками.

21 вересня відбулася зустріч, організована куратором к.е.н., доц. Чобіток В.І., студентів спеціальностей «Проф. освіта. Економіка» – група ДЕУ-Ек15-1, «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» група ДЕУ-ПТБ18мг та викладачів факультету ЕУОТ з підприємцями-практиками, а саме:

- приватним підприємцем, випускником нашої академії 2002 року спеціальність «Проф. освіта. Економіка, маркетинг та менеджмент» - Вороною Дмитром;

- комерційним директором підприємства «ДойчХоф» Токарєвим Олександром, який отримує другу вищу економічну освіту за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в УІПА.

Підприємці – практики розповіли:

  • про свій шлях у бізнесі;
  • про перешкоди, що виникають в практичній діяльності;
  • поділились досвідом, як створити власний бізнес;
  • відповідали на питання студентів та викладачів.

Велика вдячність підприємцям за ґрунтовні доповідь і поради та за час, який вони приділили для наших студентів!

Підприємцям бажаємо процвітання у бізнесі, а студентам прийняти інформацію до уваги і реалізувати свої ідеї у житті та досягти найвищих горизонтів! Тому, що наші студенти і наш випускники – це наша гордість!